Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

У ситуації, що склалася, у зв’язку з епідемією коронавірусу, лікарі потребують підтримки з боку Міністерства охорони здоров’я. Щоб уникнути скупчення людей у ​​медичних приймальнях, вирішено розширити можливість видачі лікарняних листів по телефону. Крім того, має залишатися можливість проведення медичних та психотерапевтичних консультацій у цифровому форматі. Федеральне міністерство охорони здоров’я також має розглянути питання фінансування прийому іноземних пацієнтів у Німеччині.

У зв’язку зі скороченням терміну дії сертифікату про одужання з шести до трьох місяців міністри охорони здоров’я німецьких федеральних земель Німеччини вимагають розробки спеціальних перехідних положень для постраждалих. Вони потрібні у зв’язку з уже заброньованими мандрівниками або відвідуванням заходів.

Незабаром можуть бути внесені зміни до стратегії тестування, щоб протидіяти перевантаженню лабораторних потужностей. Під час сьогоднішнього засідання керівників влади федеральних земель має бути прийнято рішення, чи при завершенні карантину та припиненні самоізоляції повинен проводитись експрес-тест замість ПЛР-тесту. Таким чином, мають бути зменшені навантаження на лабораторії. 

 

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze