Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

Щоб знизити кількість заражень коронавірусом, федеральна земля Мекленбург-Передня Померанія посилила правила в’їзду для людей, які приїжджають з Польщі. Згідно з положенням федеральної землі при перетині польсько-німецького кордону обов’язковим є проходження 14 денного карантину а також ви повинні повідомити департамент охорони здоров’я (Gesundheitsamt).

Згідно з новим положенням, вся Польща визнана федеральною землею Мекленбург-Передня Померанія зоною ризику.

Той, хто буде порушувати нові правила і карантинні зобов’язання вчиняє адміністративне правопорушення а отже повинен очікувати наслідків. Порушення правил тягне за собою накладення штрафу в розмірі від 500 до 2500 євро.Виняток стосується осіб, які їздять через польсько-німецький кордон на роботу і мають відповідні документи.

Учні не платитимуть за тести

Польські учні випускних класів, які відвідують німецьку гімназію в Лекніці, можуть повернутися до стаціонарного навчання. З цією метою будуть проведені тести на коронавірус, завдяки цьому вони зможуть своєчасно здати випускні іспити.

Польські учні вже певний час скаржаться на високі ціни тесту на коронавірус, які необхідно пройти при в’їзді в Мекленбург-Передня Померанія. В рамках програми підтримки ці витрати будуть врегульовані владою.

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze