Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

Магазини, площа яких не перевищує 800 м2, знову відновлять свою дію. Обмеження площі не поширюється на книжкові магазини, автомобільні та велосипедні. Однак, в залежності від кожної німецької землі, магазини будуть відкриті в різні терміни.

Вже з сьогоднішнього дня в деяких регіонах знову відкриваються зоопарки для відвідувачів.

Учні шкіл Саксонії вже повернулися на навчання, але лише старшокласники. Тобто ті учні, які мають в найближчому часі здавати екзамени. При дотриманні суворих запобіжних заходів можуть бути відкриті лабораторії, бібліотеки та архіви.

Відпустка за власний рахунок більше не надаватиметься в телефонічному режимі. Якщо у працівника проявляються симптоми застуди, він повинен звернутися до лікаря, щоб отримати L4.

З сьогоднішнього дня у Саксонії також ввели заборону перебування без масок у громадському транспорті. 

У Німеччині постійно закриваються дитячі садки (Kita), проте планується розширення невідкладної допомоги (Notbetreung). Незмінним залишається також збереження мінімальної відстані (1,5 м) від інших людей.

Проведення масових заходів залишається під забороною до кінця літа (тобто, до 31 серпня). Футбольні матчі Бундесліги проходитимуть без глядачів. Продовжується заборона на відвідування старших родичів.

Ресторани і бари можуть продавати свою продукцію тільки по доставці або на винос. Закритими залишаються заклади культури, басейни, ігрові майданчики, фітнес-студії, косметичні установи, масажні салони, тату-студії і т.д. З 4 травня передбачається відкриття перукарень.

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze