Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

Згідно з результатами опитуванням, проведеним порталом rp-online.de, кількість іноземних ув’язнених у німецьких в’язницях досягла нового рекордного рівня. Дійшло до ситуації в якій що другий ув’язнений у тюрмах в Гамбурзі і Берліні не є німцем. Від 2015 року у Північному Рейні-Вестфалії зросло число іноземців, які відбувають покарання, з 33% до 36%.

Однак, неможливо визначити, загальнодержавного числа ув’язнених, оскільки результати залежно від федеральної землі відрізняються  терміном складання звіту. Проте, всі федеральні землі зафіксували  значне зростання іноземних осіб чи осіб без громадянства, засуджених протягом останніх 3 – 5 років.

Кількість іноземців у в’язницях на сході країни також зростає щораз швидше. У той час як саксонські карні заклади  ще в березні 2016 року були домом  для 482 ув’язнених без німецького паспорта, то в березні 2018 році ця цифра зросла до 601 ув’язнених,

а в даний час за вироком суду відбувають покарання аж 981 засуджених. Більшість з них походять з Польщі, Тунісу, Лівії, Чехії та Грузії.

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze