Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

Хоч кількість заражених за день, вже не така як раніше, все одно, влада Німеччини вирішила перестрахуватися та навіть посилити карантині обмеження на місяць грудень.

Lockdown

Кафе, ресторани, бари, клуби будуть закриті до 20 грудня. Торгові центри залишаться відкритими, але зобов’язання носіння маски діятиме і надалі.

У магазинах  площею  800 м2 може перебувати 1 людина на 10 м2.

Коли очікувати послаблень карантину?

Пом’якшень карантинних обмежень слід очікувати у тих федеральних країнах, де щотижневе число нових інфекцій складе менше 50 інфекцій на 100 тис.жителів. У свою чергу, на землях з 200 інфекціями на 100 тис.жителів карантині обмеження  можуть тільки посилити.

Обмеження контакту

Приватні зустрічі з родичами та друзями були обмежені до 5 осіб. Це не стосується дітей до 14 років (вони не враховуються). У Шлезвіг-Гольштейні, наприклад, діють інші правила, встановлені Федеральною даною країною.

Зобов’язання носіння маски

Маску і надалі слід носити в громадських приміщеннях. Це також стосується громадських видів транспорту та популярних громадських місць.

Обмеження на свята

З 23 грудня по 1 січня будуть дозволені зустрічі в колі сім’ї до 10 учасників. Діти віком до 14 років є винятком і не враховуються в числі учасників.

Феєрверк

В основному влада рекомендує відмовитися від піротехніки в цьому році. Саксонія, у свою чергу, закликає жителів підтримувати соціальну дистанцію при феєрверках.

Дитячі садки та школи

Дитячі садки та школи залишаються відкритими.

Залізниця

Щоб підвищити безпеку проїзду на громадському транспорті, передбачене обмеження сидячих місць. Таким чином, підтримка інтервалу безпеки буде простіше. Будуть посилені перевірки, щоб переконатися, що пасажири носять маски.

 

Джерело: focus

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze