Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

Сімейні надбавки, дотації для дитячих садків.

Вже з квітня 2019 року уряд Баварії буде виплачувати щомісячну допомогу на дитину в розмірі 100 євро, батькам, діти яких відвідують дитячий садок. Допомога Kindergartenzuschuss буде виплачуватися за весь період відвідування дитиною ( у віці від трьох років) дитячого садка а не тільки  за два останні роки, як це було до цього часу. Це дозволить сім’ям зменшити витрати на догляд за дітьми.

Згідно з планами, представленими правлячою коаліцією, вже з 2020 року така допомога буде також призначена для річних і дворічних малюків які відвідують ясельну группу або дошкільні заклади з подібною характеристикою.

Що стосується виплат самої допомоги, то вона буде виплачуватися окремими муніципалітетами безпосередньо дошкільному закладу, який відвідує  дитина. Таким чином, оплата, яку повинні платити батьки за дитячий садок буде меншою  або залежно від висоти встановленої плати, її не буде зовсім.

Familiengeld залишається

Попередній уряд ХСС з 1 вересня ввів так званий Familiengeld, який гарантує 250 євро на місяць на кожну річну і дворічну дитину в Баварії. Поки нічого не вказує на те, що нова правляча коаліція ХСС-ВВ планує це змінити. Крім того, політики обох партій наголошують, що мають намір сприяти зміцненню  інституту сім’ї на федеральних землях Баварії.  Будуть продовжувати інтенсивно інвестувати в розширення сфери допомоги сім’ям.

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze