Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

Робота в німецькому будівельному секторі вважається небезпечною. З початку року по вересень включно, на будівництві загинуло 69 будівельників. Найчастішими причинами були падіння з великої висоти та травми від падаючих деталей. Профспілка будівельників IG BAU підвела підсумок з аналізом статистичних даних, що кожні чотири дні цього року в Німеччині гинув один будівельник. Кількість нещасних випадків зі смертельним наслідком викликає тривогу і вказує на те, що, цьогорічні дані, досягнуть рекордного результату, ніж показники минулого року.

Загальна кількість 77115 нещасних випадків на виробництві, про які необхідно повідомити, також знаходиться на тривожно високому рівні. Більшість нещасних випадків трапляється в невеликих компаніях. Експерт з охорони праці та техніки безпеки IG BAU Карстен Буркхардт вимагає більшого контролю компаній, які не приділяють належної уваги питанням виробничої безпеки. 

Єдиний позитивний результат цих сумних даних – зменшилась кількість нещасних випадків зі смертельним наслідком, які сталися по дорозі на роботу чи з роботи. До вересня шість будівельників загинули дорогою на або з будівельного майданчика. Минулого року за той же період сталося 13 нещасних випадків зі смертельним наслідком. 

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze