Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

Робочий одяг, для податкової служби – це одяг, який можна придбати лише в спеціалізованих магазинах. Спецодяг у Німеччині повинен бути типовим для професії та мати захисну функцію або  чітко визначене службове призначення, що є результатом маркування, наприклад, логотипу компанії або характеру спорядження, що підпадає під єдину конвенцію. Справа стає складнішою, якщо одяг підходить для носіння не тільки на роботі, але і поза. Податкові органи не приймуть приватного одягу в німецькій податковій декларації. Тому банківські службовці не можуть, наприклад, відрахувати вартість придбання костюма чи костюма, навіть якщо це наряд, обов’язковий для роботодавця. 

Найчастіше рішення залежить тільки від працівника податкової служби

Зазвичай, дуже важко наперед сказати, що буде прийнятим податковою, а що ні. Наприклад, підприємці похоронних служб або священники сміло можуть розраховувати на повернення коштів від держави. Бо це, є такий своєрідний робочий одяг для даного заводу.

Особа що працює фізично має більше шансів на повернення за витраченні кошти

Більшість людей що працюють фізично, отримують повне відшкодування з боку держави за витрачені особисті гроші на робочий одяг. Податкова служба рекомендує купувати робочий одяг у спеціальних магазинах. Чек та квитанція – в даному випадку, гарантія на повернення.

Ідентифікаційний знак та захисна функція

Поняття робочого одягу, обмундирування, або просто захисного одягу – слова взаємопов’язані. Розберемо кожний елемент.

Спецодяг або робочий одяг у Німеччині

Два слова синоніми. Мова йде про будь-який фірмовий одяг який використовується в певній галузі. Починаючи від робочого одягу, що носять працівники на заводи та будівлі. Закінчуючи фірмовими костюмами, які найчастіше мають за обов’язок, носити працівники фірм та офісів.

Робоча форма

Ця гілка стосується більше мундирів поліцейського або пожежника, вбрання судді або священника. У деяких сферах державної служби потрібні певні форми, та звані – службові костюми. Їх називають уніформами. Вони також включають одяг з логотипом компанії, посилаючись на їх рівномірний характер, який часто з’являється, наприклад, у мережах громадського харчування.

Захисний одяг

Сама назва говорить сама за себе. Найважливішою функцією такого робочого одягу, є захист. Це може бути, будівельний шолом, захисне взуття та робочі рукавиці, а також медичний фартух або захисні окуляри дантиста. Як випливає з назви, метою захисного одягу є захист працівника від шкідливого впливу, серед інших тепло, вода або хімічні речовини. 

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze