Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

Зростання цін не щадить навіть ресторани швидкого харчування. Згідно з повідомленнями Frankfurter Neue Presse, підвищення цін в одному з ресторанів, що спеціалізуються на турецькій кухні, розділило клієнтів і користувачів Інтернету. Власник ресторану Ton Bul Grill und Kebap-Haus у Франкфурті-на-Майні підвищив ціни. Шашлик з овочами в лаваші коштує там вже 10 Євро, повідомляє місцева преса.

Справа не в грошах, а у виживанні, – пояснює власник закладу, який, як він сам стверджує, все ж має намір робити акцент на якості страв, які подає. Якщо ви хочете залишитися в галузі, ви або пропонуєте низьку якість, або підвищуєте ціни, пояснює Угор Юмусакбас у Frankfurter Neue Presse. Підвищення, за його словами, призначене для покриття додаткових витрат. Про прибуток не йдеться. Зараз божевільні часи», – додає власник приміщення.

Дискусія в Інтернеті

Після підвищення цін швидко розгорілася дискусія в мережі. Деякі клієнти розуміють власника і підтримують його рішення. За якість треба платити, -можна прочитати в коментарях. Інші стверджують, що 7 Євро за кебаб за багато, а 10 – взагалі нахабство.

Що цікаво, ресторан швидкого приготування, ще в жовтні повідомив про заплановані підвищення цін на своєму профілі в Facebook . Однак конкретних цифр тоді не було.

 

Джерело: FNP

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze