Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

Злочинна активність не є чимось новим. Крадіжки траплялися і в попередні роки, а у 2023 році спостерігалося незначне зростання. Цікаво, що у 2013 році було зафіксовано 3200 випадків. Однак, у довгостроковому порівнянні кількість випадків різко скоротилася, повідомив представник DB німецькому інформаційному каналу ZDF.

Крадіжки спричиняють затримки

Німецький перевізник, очевидно, не сидить склавши руки, навпаки. За останні роки DB зробила чимало для запобігання злочинам. Скрізь, де це можливо, замість металу, який крадуть, використовують альтернативні матеріали. Крім того, будівельні майданчики технічно захищені та краще охороняються.

З іншого боку, якщо подібне все ж таки трапляється, від наслідків страждають пасажири. Потяги затримуються або не курсують на маршрутах, де залізнична інфраструктура не працює належним чином. Коли крадуть матеріали з будівельних майданчиків, робота просто затягується.

Мільйонні збитки

Вищезгадані 450 випадків крадіжок кольорового металу завдали матеріальних збитків Deutsche Bahn на загальну суму близько 7 мільйонів євро. Злодії також спричинили низку затримок у Гессені та Баден-Вюртемберзі. Нещодавно в понеділок викрадачі металу спричинили скасування та затримки на маршрутах з Франкфурта в південно-західному напрямку.

Джерело: DB / ZDF

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze