Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

 Виробник сільськогосподарської техніки Fendt хоче цього року збільшити виробництво приблизно на 1 000 тракторів, а в майбутньому також запропонувати електричну модель. Як повідомила компанія з Алльгау на виставці Agritechnica в Ганновері, очікується, що в 2023 році буде продано понад 21 000 машин по всьому світу. Минулого року виробник вже перевищив позначку в 20 000 одиниць.

Загалом компанія з Марктобердорфа очікує охолодження ринку, в 2024 році, також через вищі процентні ставки. Однак хорошого бізнесу все ще можна сподіватися в сфері більш потужної сільськогосподарської техніки потужністю понад 200 к.с., де Fendt традиційно добре себе зарекомендував.

Компания також хоче запропонувати електричні технології в області менших тракторів. Після того, як у 2017 році Fendt вперше представила та згодом випробувала електричний трактор, його тепер можна замовити. 

З четвертого кварталу 2024 року електричний трактор вироблятимуть в Марктобердорфі. Він призначений, наприклад, для використання в теплицях або на муніципальних об’єктах. Машина також є привабливою для компаній, які виробляють власну енергію за допомогою фотоелектрики, енергії вітру або біогазу.

Fendt належить американській корпорації AGCO, одного з найбільших виробників сільськогосподарської техніки у світі. Корпорація не розголошує детальну інформацію про бізнес німецької дочірньої компанії.

Окрім головного офісу в Алльгау, Fendt має ще чотири виробничі підприємства в Німеччині, на яких працює близько 7 700 співробітників. Це означає, що за один рік кількість працівників зросла приблизно на одну десяту частину.

Джерело: faz

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze