Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

Число смертельних випадків на будівельних майданчиках в 2020 році зросло майже на 40%. Згідно статистичних даних, профспілки працівників будівництва, сільського і лісового господарства IG BAU, тільки в минулому році на будівельних майданчиках загинуло 97 осіб. В 2019 році сталось 70 нещасних випадків із смертельним наслідком. В 2020 році, 19 працівників загинули по дорозі до роботи. 

Загальне число нещасних випадків на будівельних майданчиках досягло 104 тисяч. Саме з цієї причини, Роберт Фейгер президент IG BAU, хоче, щоб в Німеччині на будівельних майданчиках проводилося як можна більше перевірок дотримання правил безпеки.

Найбільша кількість нещасних випадків зі смертельними наслідками сталася в невеликих компаніях, де працювало до 9 працівників (34). У загальному, найбільше нещасних випадків зі смертельними наслідками сталися через падіння працівника з даху чи риштування. 12  працівників загинули в результаті нещасних випадків під час обслуговування обладнання, а 10 постраждали в результаті падіння деталей.

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze