Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

Головна дискусійна тема MeetUA Summit 2020 – новий законопроект Німеччини щодо умов та можливостей трудової імміграції 2020. Нові виклики, можливості та порівняння.
Отримай шанс стати першим! 

Найкорисніші контакти та зручний нетворкінг для подальшої співпраці

Час – гроші, а найдорожче – корисні контакти! Ми розробили систему, в якій за два кліки на телефоні можна отримати контакт для подальшого спілкування. Знайомитись тепер значно легше, ефективніше, швидше. Забудьте про паперові візитівки – давайте разом відновлювати планету! Крім того, участь у Самміті приймають власники та головний менеджмент найперспективніших компаній, партнерство з якими вам надасть численні переваги у розвитку вашого бізнесу.

 

Дискусійні панелі та чат серед учасників Самміту

Досить нудних лекцій! Адже тепер є дискусійні панелі найцікавіших спікерів, експертів та представників влади, щоб обговорити актуальні питання максимально різнобічно та ефективно! Приймайте активну участь в обговоренні, ставлячі у спеціальному чаті питання учасникам Дискусійної панелі. Окрім цього, кожного учасника буде запрошено до внутрішнього Чату Самміту, де можна буде заздалегідь домовитись про зустріч, або вирішити поточні питання серед учасників

 

Приєднуйтесь до нас

https://www.meetuasummit.net/ua

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze