Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

Німецька залізниця Deutsche Bahn (DB) збільшує кількість поїздів. Означитиме це не тільки розширення залізничних напрямків по Німеччині, але й збільшення пасажирів. Однак, щоб уникнути переповнення вагонів, DB попередить у своєму додатку DB Navigator, якщо в конкретному поїзді буде багато людей. Для цього додаток DB Navigator і веб-сайт були перепрограмовані, щоб користувачі могли бачити з’єднання, заповнені на 50% і вище. Таким чином, потік пасажирів повинен краще контролюватися, щоб в найближчі тижні не виникало небезпечних ситуацій в поїздах.

Зверніть увагу, що бронювання і далі не обов’язкове.. Це означає, що кожен пасажир, може продовжувати сідати у повний поїзд, на який додаток більше не продає квитки або не бронює. Правда, ведуться активні переговори на цю тему. Вирішальним у цьому питанні є те, як буде організовано потік пасажирів, особливо на великих станціях. Закрита система означатиме, що клієнти повинні будуть зарезервувати місце в конкретному поїзді так само, як і в літаку.

Додаткові запобіжні заходи

Deutsche Bahn вже оголосила, що потяги посилюють рівень дезінфекції. На вокзалах обов’язково будуть знаходитися дезінфікуючі засоби. Крім того, всіх мандрівників просять носити маски як на вокзалі, так і в поїзді.

Джерело: zeit

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze