Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

Вибіркові перевірки міських працівників показали, що в 31% випадків пива в кухлях було менше, ніж мало бути. Про це пише місцеве видання tz.

Якщо кухоль наповнюється пивом (без урахування пінної шапки) менш ніж на п’ятнадцять міліметрів та менше рівня калібрувальної позначки, фіксується так званий унтершанк (недолив пива). У цьому плані цьогорічний Октоберфест став рекордним. Недолив пива досяг величезних масштабів. У попередні роки вибіркові перевірки, проведені чиновниками, показали, що у 2019 році кількість кухлів із недоливом пива становила 18%, а у 2018 році – 14%. Причому, лише в 14% випадків покупці отримували … рівний літр пива (з урахуванням допустимого рівня недоливу).

Загалом під час Октоберфесту чиновники перевірили 825 кухлі пива.

Що скажуть господарі пивних наметів?

Газета представила результати перевірки господарям пивних наметів. Звичайно, таке становище не влаштовує нікого, у тому числі й господарів великих пивних наметів, які ризикують зменшенням кількості відвідувачів наступного разу. Як вони це пояснюють? Господарі пивних наметів відчували дефіцит кваліфікованого персоналу, звідси й недолив пива. 

 

 

 

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze