Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

9-Euro-Ticket

Лише за 9 євро на місяць жителі Німеччини зможуть користуватися громадським транспортом. Ціна зі знижкою на квиток діятиме до кінця серпня.

Ця акція має на меті заохотити людей, які живуть у Німеччині, частіше користуватися громадським транспортом, а також допомогти знизити зростаючі витрати на проживання в країні.

Квиток дає право подорожувати по всій території Німеччини на місцевих/регіональних поїздах метро, ​​автобусах та трамваях цілий місяць. Квиток 9-Euro-Ticket не можна використовувати в поїздах ICE, Intercity, Eurocity, Flix green і міжміських автобусах.

Особи, які придбали проїзний квиток, отримають відшкодування в різниці його вартості.

 

Паливо буде дешевше

Внаслідок нападу Росії на Україну ціни на паливо в Німеччині злетіли до рекордного рівня. Уряд Німеччини хоче запобігти цьому. Тому з початку червня до кінця серпня вартість заправки буде знижена на податкову ставку. Бензин подешевшає приблизно на 29-30 центів, а дизельне паливо на 13 центів.

 

Aldi і Lidl підвищують мінімальну заробітну плату

З червня мінімальна зарплата в Lidl і Aldi зросте з 12,50 євро до 14 євро на годину. Це стосується як Aldi Nord, так і Aldi Süd.

 

Зміни в Deutsche Bahn

Deutsche Bahn з 13 червня припиняє дію програми BahnCard. У майбутньому буде діяти тільки программа BahnBonus, проте в дещо іншій формі, ніж раніше. Учасники матимуть один із 3 різних статусів. Чим вищий статус, тим більше переваг. 

 

Сертифікати covid

В середині червня свою дійсність втратять перші сертифікати про вакцинацію на коронавірус. Це стосується людей, вакцинованих першою та другою дозами вакцини проти коронавірусу.

 

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze