Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

Податкова декларація

Особи , які користуються послугами податкового консультанта, як правило, мають більше часу, щоб заповнити податкову декларацію. Тому вони можуть подати її пізніше. У випадку Steuererklärung за 2020 рік цей термін закінчується 31 травня 2022 року.

Мобільна реклама 

28 травня набуде чинності цілий перелік законів, які покращать захист прав споживачів. Це вплине на компанії, які займаються розсиланням мобільної реклами. Їм доведеться документально підтвердити, що вони попередньо одержали згоду абонента на отримання ним реклами на телефоні.

Продаж від дверей до дверей та організація зустрічей з продажу також будуть ускладнені. На таких професійних зустрічах буде заборонено продаж медичних товарів, харчових добавок або фінансових послуг.

Ebay і Amazon

Покращений захист споживачів також впливає на великі торгові платформи. З 28 травня такі платформи, як Amazon і Ebay, повинні будуть пояснювати, чому деякі продукти з’являються у верхній частині списку. Крім того, повинна з’явитися чітка інформація про те, чи дані продукти пропонують компанії чи приватні особи. Якщо ціна залежить від конкретного випадку, платформа повинна повідомити про це.

Зобов’язання прозорості для інфлюенсерів 

Інфлюенсери часто рекламують продукти в соціальних мережах без чіткої інформації, чи є це реклама чи ні. З 28 травня це буде неможливо. Маркетингові комунікації повинні бути прозорими. Якщо хтось рекламує товари чи послуги компанії й отримує за це грошову винагороду чи іншу форму компенсації, повинен позначити це доручення, як комерційне.

Перепис населення 

Скільки людей у даний час проживає в Німеччині? Де вони живуть і працюють? Що змінилося з моменту останнього перепису 2011 року? Незабаром влада Німеччини та жителі країни дізнаються відповіді на ці запитання. 15 травня розпочнеться Національний перепис населення. 

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze