Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

Незважаючи увагу на невеликі обсяги в експорті, за остатні часи у Німеччині – все рівно збільшується кількість нових робочих місць. Так, це збільшення не є таким суттєвим як раніше. Наприклад, в 2019 році з’явилося понад 450 тисяч нових місць роботи. А за підрахунками на 2020 рік, то не більше 200 тисяч. Таке невелике збільшення, свідчить про слабку ситуацію в господарстві країни. Особливо проблем додають конфлікти в торгівлі, політичні моменти з Китаєм та розвиток технологій. Більшість підприємців задаються питанням, а чи не краще автоматизувати свою діяльність.

Спілка Аналізи на Ринку Праці та Діяльності Заводу (ІАВ) має добрі прогнози на поточний рік. Звичайно, перші три місяці можуть триматися проблеми в сезонних роботах, але загальна ситуація на ринку праці має бути нормальною.

Тільки з 2007 року, У Німеччині повстало приблизно 5 млн. нових місць роботи. Це майже в два рази більше ніж в інших країнах Європейського союзу разом взятих. В листопаді кількість безробітних в країні становила одну з найменших від моменту Об’єднання Німеччини (2, 18 млн. осіб).

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze