Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

Не так давно Opel різко скоротив кількість робочих місць в компанії, а тепер не вистачає робочих рук до роботи . Автовиробник шукає кілька сотень тимчасових працівників для свого заводу в Рюссельсхаймі, щоб впоратися з новим замовленням випуску компактної моделі автомобіля Astra. Агентства тимчасової зайнятості вже працюють на повну потужність, щоб знайти потрібну кількість працівників.

Після того, як Opel був придбаний французькою групою PSA, було проведено скорочення працівників. Воно проводилося шляхом переговорів. Працівники отримали від фірми вихідну допомогу, часткову компенсацію пенсійного забезпечення або можливість дострокового виходу на пенсію. Лише з початку 2020 року звільнено 2100 людей.

Зростання попиту

Втішним для автомобільної промисловості є той факт, що зростає зацікавленість автомобілями. Минулого місяця на дорогах з’явилося 184 100 нових автомобілів, що на  8,5% більше, порівняно з минулим роком. Однак, галузі ще потрібно пройти довгий шлях, щоб досягти таких результатів, які були перед початком пандемії. 

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze