Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

WhatsApp

Мільйони жителів Німеччини активно використовують WhatsApp. Однак виявляється, що з лютого 2020 року додаток більше не буде доступним або лише частково доступним для пристроїв із застарілим Android або IOS. Ці зміни стосуються телефонів із такими системами:

Залізничні подорожі Німеччиною

Для кожного хто користується потягом є привід для радості. Бо ціни на квитки стали меншими. З 1 лютого їх ціна впаде на 10%.

Абонементи по-новому

Багато компаній пропонують платні підписки на різні послуги в Інтернеті. Вони часто випливають у користувачів смартфонів. До цих пір такі компанії співпрацювали з великими Інтернет-провайдерами, такими як Deutsche Telekom, Vodafone та Telefónica. З 1 лютого відбудуться зміни щодо захисту користувачів. Перш ніж придбати сумнівну послугу, користувач перейде на іншу сторінку, де йому доведеться підтвердити оплату.

Зарядження електроавтомобілів

Мережа зарядних станцій для електромобілів Ionity представила новий прайс-лист, який повинен набути чинності 31 січня 2020 року. Електроенергія на кожній станції буде дорожчою. До цього часу ціна була фіксованою ставкою 8 Євро за повну зарядку. З 31 січня вартість оплати для людей, які не мають клієнтської картки, становитиме 79 центів за кіловат-годину. Портал e-Fahrer представив два приклади того, як ціни можуть змінюватися зараз. Хто зарядить електромобіль акумулятором потужністю 100 кВт / год, заплатить майже в 10 разів більше, ніж раніше, аж 79 євро. Для більш економічного автомобіля з батареєю потужністю 16 кВт / год проїзд 100 км обійдеться в 12 Євро.

Дешевші дзвінки та повідомлення

Оператор мобільного зв’язку, o2, оголосив, що з 4 лютого він запропонує кращі тарифи. Окрім класичних пропозицій, також будуть доступні тарифи флейтерів, за якими клієнти зможуть без обмежень надсилати повідомлення, телефонувати та користуватися Інтернетом. Ціна цих пакетів буде залежати від пропонованої швидкості мережі.

Також слід пам’ятати, що 2020 рік – високосний рік. Тож кількість днів у лютому становить 29. Це добре впливає на економіку, оскільки більше робочих днів означає більше зростання.

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze