Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

Інтернет і телефон

З 1 грудня 2021 року жителі Німеччини мають доступ до високошвидкісного інтернету, а також вигідні для споживача пропозиції при продовженні договору або зміні місця проживання.

Після закінчення дворічного періоду, договори про надання послуг доступу до мережі інтернет та телефон можна буде розірвати кожного місяця. Донині, не виконання в терміні зобов’язання розірвання контракту було пов’язано з високими витратами. З цим покінчено.

Deutsche Bahn

З 12 грудня для німецьких залізниць почне діяти новий графік руху. Це приносить із собою багато змін, наприклад, більше сполучень ICE-Sprinter.

Мережа національних сполучень також буде розширятися, наприклад, з Кельна до Бінца. Подорожуючі можуть значно швидше доїхати з Мюнхена до Цюриха через Ліндау. 

Залізничні квитки всіх напрямків на 2022 рік можна придбати з 13 жовтня.

Ліки

З 15 грудня лікарські засоби, що відпускаються за рецептом, подорожчають на 0,20 євро. Ці кошти поповнять фонд медичної допомоги та чергування в нічний час.

Досліди на тваринах

З початку грудня, законом внесені зміни в законодавство щодо захисту тварин. Зокрема, більш суворі правила проведення експериментів на тваринах. Потрібно буде не тільки повідомити відповідні органи, але й мати відповідний офіційний дозвіл.

 

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze