Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

Тисячі пропозицій про роботу, розміщені за допомогою німецького бюро зайнятості, ймовірно, були опубліковані людьми, які шукали для себе працівників, як виявилося, для того, щоб пізніше вкрасти їх дані. Хоча мали бути продані – повідомляє німецька преса.

Бюро працевлаштування не підтвердило інформацію про використання даних шахраями. Однак, через велику кількість пропозицій про роботу, не можна виключити факт, що частина з низ є неправдивими. Для того, щоб розкрити такі пропозиції, посадовим особам потрібна допомога шукачів роботи, які повинні негайно подавати свої зауваження в офіс. Лише так буде простіше викрити нечесних працедавців.

Але хто купує дані людей? Можуть це бути посередники у працевлаштуванні тимчасових працівників. Один із журналістів SWR розпочав своє власне розслідування на цю тему. Для чого і створив свою фіктивну компанію і встановив контакт з іншими компаніями. Що ж з цього вийшло? А те, що за 3 євро він зміг придбати дані людей, які шукають роботу.

Звичайно, що така торгівля є незаконно. Кожна передача персональних даних повинна проводитися з особою, яка має дати свою згоду. З цієї причини політика Німеччини, вимагає, щоб Федеральне бюро праці та міністр праці Юбертус Хейл порушили справи проти торговців персональними даними. Також важливо відзначити, що офіс має показати свою безпечну платформу для працевлаштування.

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze