Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

У першому півріччі в Німеччині кількість нових підприємств різко скоротилася. Причина -коронавірус. Федеральне статистичне управління повідомило, що кількість нових великих компаній скоротилася з січня по червень на 9,4% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Для невеликих підприємств падіння становить 21,1%. Збільшилася тільки кількість заснованих фермерських господарств, що проводяться незважаючи на професійну роботу (+1,2%).

Через заходи, що застосовуються в боротьбі з коронавірусом, можливість відвідування управління з економічної діяльності (Gewerbeamt) була припинена. Виникла нестача кадрів. Це сприяло скороченню числа новостворених компаній. Крім того, економічна невизначеність також мала великий вплив.

Коронавірус ще на початку року дуже паралізував економіку!  Валовий внутрішній продукт,  у другому кварталі, впав на 10,1%. Такого великого зниження ще не було ніколи. Експерти очікують, що саме у другому півріччі 2020 року можна буде очікувати на поліпшення, через значні літні обмеження карантину.

 

Джерело: faz.net

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze