Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

Автомобільний гігант Volkswagen спостерігає за поведінкою своїх працівників у всьому світі, зазначає всі порушення поведінки у відповідних документах і створює на цій основі статистику. Статистична інформація показує, що за останні 6 місяців 424 працівників втратили роботу, а 2 967 отримали догану. Причин таких дій було декілька.

Майже половина всіх звільнень у першій половині 2021 року відбулася за прогули через невихід працівника на роботу. Так було у випадку 173 осіб. Багато працівників зловживали правом використання трьохденної відпустки в разі хвороби, користувалися цією можливістю, незважаючи на те, що були здорові. 

Мета статистики VW – інформувати про погану поведінку та перешкоджати цьому. 

Інші причини звільнень

Іншими причинами припинення трудових відносин були крадіжки (65 випадків) або занадто низька продуктивність праці (57 випадків).  Цього року новинкою стали порушення коронавірусних обмежень та порушення правового регулювання, що захищає некурящих осіб (нім. Nichtraucherschutz)

Крім того, 41 особа втратила роботу, через те, що вживала алкоголь або наркотики на робочому місці, а у 25 випадках контракт був розірваний через систематичне нехтування своїми обов’язками. 24 рази спокій у компанії порушували погрози та образи. 18 разів працівники ігнорували норми і правила безпеки, а в 10 випадках дійшло до мобінгу і дискримінації. На жаль, було також 6 випадків сексуального домагання. 2 рази VW реагувала через расистські образи та ворожі дописи жінок у соцмережах. 

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze