Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

Особи, працевлаштовані на підставі колективного трудового договору в Volkswageni в Німеччині, отримають за 2020 рік додаткову премію в розмірі 2 700 євро. Порівняно з 2019 роком спостерігається значне зниження додаткової винагороди. Працівники тоді отримали премію в розмірі 4 950 євро.

Частину премії, 1700 Євро брутто, працівники отримали вже в листопаді. Решта 1000 євро працівники повинні отримати в травні. Розмір щорічної премії повязаний з результатами продажів компанії за останні 2 роки.

Влада компанії підкреслила, що їм вдалося зібрати гроші на виплату другого внеску, незважаючи на те, що розмір прибутку не був таким високим, як у попередні роки. Компанія підкреслює, що минулий рік був важким для компанії, але працівники VW заслужили на премію, зробивши все можливе і впорались зі своїми завданнями.

На німецькому автомобільному концерні VW працюють тисячі людей. Лише на заводі у Вольфсбурзі працює близько 60 тисяч працівників. Незалежно від згаданої премії, особи, що працюють на німецькому гіганті, заробляють чималі суми. Однак розмір заробітної плати в VW залежить від займаємої посади.

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze