Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

Компанії, які навчають молодих людей, отримають премію

Вже впродовж деякого часу ви можете подати заявку на здобуття премії. Премія Ausbildungsprämie може бути виплачена компаніям, які, незважаючи на коронавірусну кризу, уклали більше контрактів на професійне навчання молодих людей. 

До цього часу це було можливо, лише в компаніях, де працює до 249 працівників. Підприємства отримували 2 тис.або 3 тис. євро за кожного учня. 

З 1 червня ця можливість також буде застосовуватися до компаній, що працевлаштовують максимально 499 працівників.

Збільшиться також сума за кожного учня до 4 тис. або 6 тис. євро.

Щеплення від коронавірусу

З 7 червня в Німеччині будуть скасовані пріоритетні групи щеплення. Це означає, що кожен, хто захоче, може зробити щеплення від коронавірусу.

 

Паспорт вакцинації

Ще в червні всі жителі ЄС, яким було зроблено щеплення, отримають підтвердження у вигляді QR-коду. Код буде так званим паспортом вакцинованої особи, який полегшить подорожування.

 

Сусідське дерево

Коли гілки сусідського дерева сягають простору нашої земельної ділянки, ми маємо право в Німеччині обрізати виступаючі гілки. Що, коли дерево настільки слабке, що підрізання гілок дестабілізує його? Це вирішить 11 червня Федеральний суд.

 

Авторське право

З 7 червня в Німеччині, порушення авторських прав на таких сайтах соціальних мереж, як TikTok або Facebook, лежатиме в компетенції цих платформ. Саме їм доведеться боротися з цією проблемою.

Нові умови використання YouTube

З 1 червня починають діяти нові умови використання YouTube. Тепер сервіс буде давати рекламу в усі відео на платформі, навіть не підключені до партнерської програми монетизації.  

Затримка потягів та компенсація 

З 1 червня у разі затримки потягу пасажири зможуть звернутися за відповідним відшкодуванням не лише на місці в касі, а й через додаток або вебсторінку.

 

Google буде видаляти облікові записи

З 1 червня Google видалить облікові записи користувачів, які не використовувались протягом останніх двох років. Google беде заздалегідь відправляти повідомлення електронною поштою про майбутнє видалення облікового запису. 

Крім того, Google Fotos буде спільно використовувати пам’ять із Google Drive та Google Mails. Обмеження складатиме 15 ГБ. Фотографії, які були завантажені до цього часу, не буде видалено, навіть якщо вони перевищують ліміт пам’яті.

 

Заборонені операції інтерсексуальних дітей 

До цього часу медики не рекомендували, тепер це буде заборонено. Батьки не зможуть відправляти своїх інтерсексуальних дітей на операцію з підбору статі. Єдиним винятком буде медична необхідність такої операції.

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze