Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

ADAC повідомив, що в ці вихідні (23-25.07) рух на німецьких автострадах буде більшим, що може призвести до утворення заторів. У деяких федеральних землях починаються канікули, і багато сімей відправляються у відпустку. Інші, у свою чергу, будуть повертатися. Оскільки через пандемію багато людей вирішили провести відпустку в країні, дороги автостради можуть бути сильно перевантажені. Особливо це стосується доріг, які ведуть на море та до інших популярних туристичних місць на півдні країни.

Планування часу поїздки 

Затори утворюються переважно в п’ятницю між 13:00 та 19:00. У суботу на дорогах стає тісно з 10.00 до 16.00. Тоді жителі країни охоче вирушають до найближчих визначних туристичних атракцій. Особливо насичений потік машин спостерігається в суботу між 12.00 та 18.00, коли люди повертаються з відпустки. У неділю затори можуть утворитися з 14:00 до пізнього вечора.

Тому ADAC рекомендує планувати маршрут таким чином, щоб уникнути найбільшого руху. Варто подумати про поїздку упродовж тижня, а не у вихідні дні й найкраще це робити рано вранці або пізно ввечері. 

Використання мобільних додатків 

При плануванні подорожі варто користуватися мобільними додатками, які дозволять полегшити подорож, завчасно помітити затори та уникнути їх. Крім того, ви можете знайти інформацію щодо в’їзду в певну країну, що дуже важливо в часи пандемії.

На яких дорогах буде затор?

У ці вихідні можуть бути затори навколо агломерацій Рейн-Рур, Рейн-Майн, Берлін, Гамбург, Мюнхен, Штутгарт, на маршрутах до моря та на таких ділянках:

Затори також будуть утворюватися в Австрії та Швейцарії, найчастіше на дорогах, що ведуть до курортних регіонів.

Можливий прикордонний контроль

За даними Німецького клубу автомобілістів ADAC, при перетині кордону можливий прикордонний контроль. Тому необхідно підготувати відповідні документи.

 

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze