Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

За даними міністерства охорони здоров’я Німеччини, боротьба з новою хвилею коронавірусу в найближчі місяці вимагатиме постійного дотримання заходів індивідуального захисту. Безсумнівно, що обмеження будуть потрібні восени та взимку, щоб зменшити навантаження на сектор охорони здоров’я.

Ймовірно, правила та обмеження не будуть такими суворими завдяки компанії на підтримку вакцинації проти коронавірусу. Отже, такий суворий локдаун, як рік тому, не повинен бути необхідним. Крім проведення великої кількості щеплень необхідно буде й далі дотримуватися основних обмежень, тобто дотримуватися соціальної дистанції, правил гігієни, а також носити маски. Ці правила повинні діяти до весни 2022 року, особливо в громадських місцях та транспорті. Будуть вони обов’язковими для всіх, як вакцинованих, тих, що одужали й невакцинованих.

Правило 3-G 

З початку або середини вересня 2021 року, може бути введено правило 3G (geimpft, genesen, getestet). Це означає, що жителі Німеччини, перш ніж брати участь в будь яких подіях, повинні будуть показати підтвердження вакцинації, негативний результат тесту на коронавірус або підтвердження одужання. Цілком можливо,що цей обов’язок також буде поширюватися на гастрономію, проживання в готелях, послуги з догляду за тілом та спорт. 

Тести на коронавірус більше не будуть безкоштовними

Не виключено також, що держава посилить деякі обмеження для невакцинованих осіб. Крім того, ймовірно, з середини жовтня тести на коронавірус у Німеччині більше не будуть безкоштовними. Право на цей привілей матимуть тільки ті, хто не може бути вакцинований. 

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze