Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

Кожен, хто раніше користувався премією у своїй лікарняній касі (нім. Krankenkasse), може отримати нове виправлене податкове рішення. Чому? Виявляється, деякі податкові служби неправильно розраховували розмір субсидії відрахувавши її від так званих надзвичайних витрат.

Про що йдеться?

На думку Федерального фінансового суду, відшкодування витрат, спрямованих на збереження здоров’я, не може зменшити суму так званих надзвичайних витрат, які не оподатковуються в Німеччині. Отже, фінансове відшкодування, отримане від Krankenkasse, не має жодного відношення до податкового рішення, оскільки воно, по суті, є відшкодуванням витрат.

Зовсім інша ситуація з поверненням страхових внесків. Звісно, ​​вони повинні бути враховані в податковій декларації разом із внесками на медичне страхування.

Платники податків можуть спокійно чекати

Рішення про розміри ставок нарахування податку на прибуток, у яких посадові особи невірно інтерпретували норми, повинні бути змінені. Справа стосується навіть податкових декларацій за 2016 рік. Зі спірних правовідносин та казусів (правових ситуацій) платники податків можуть отримати щось для себе у вигляді повернення податку. Для цього вам не потрібно нічого робити… просто чекати. Справою займаються лікарняні каси та державні установи.

 

 

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze