Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

REWE

У групу Rewe входять не тільки супермаркети, а й туристичне агентство DER Touristik, яким щороку користуються 7 мільйонів німецьких туристів. У частини відділень компанії катастрофічно не вистачає людей.

VW та BMW

VW терміново шукає людей, які будуть займатися економікою, розробкою програмного забезпечення та електрифікацією брендів компанії. Планується працевлаштувати близько 2500 працівників. Також у BMW кількість фахівців з інформаційних технологій та програмного забезпечення повинна збільшитися на 3000.

Lufthansa

Група Lufthansa планує працевлаштувати близько 3000 в Німеччині нових співробітників. Більшість з них виконуватимуть свої обов’язки у офісі, а 1300 людей працюватимуть на борту літака.

DB – німецька залізниця

У 2019 році на німецьких залізницях працювало аж 24 000 співробітників. Очікується, що ситуація буде подібна у цьому році. Але шукають водіїв, кондукторів, ІТ-спеціалістів та інженерів. Оскільки в Німеччині все складніше знайти потрібний персонал, Deutsche Bahn шукатиме працівників по всій Європі.

Siemens

Сіменс розраховує на зростання працівників до 10 000 людей – до 2023 року.

Deutsche Telekom

Компанія буде шукати програмістів, фахівців програмного забезпечення, менеджерів ІТ-проектів та фахівців із штучного інтелекту.

RWE

RWE шукає 85 нових співробітників, наприклад, спеціалістів вітроелектростанцій, фінансових аналітиків, ІТ-фахівців.

Thyssenkrupp

Все ще потребують ІТ-спеціаліста та інженерів.

BASF

У свою чергу, BASF скоротить свій колектив аж до 3000 осіб – до 2021 року. Однак і вони потребують працівники відділу виробництва, технології та фінансів.

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze