Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

Пасажири таких авіакомпаній як Lufthansa, Swiss та Austrian вже відчули внесені зміни. Стосуються вони посадки, а саме заощадження кожному пасажиру часу перед посадкою. Тепер пасажири можуть швидше зайти на борт та добре розмістити свою ручну поклажу. Зміни були внесені, на разі, лише на зимовий період та стосуються всіх європейських рейсів Lufthansa, Austrian Airlines та Swiss. Однак, швейцарська авіакомпанія ввела нові правила лише на вибраних маршрутах.

То що ж змінилося, коли ви піднялись на літак? Пасажирів розділять на тих, хто сидить біля вікна, посередині та біля проходу? Не є це новиною, бо американські авіакомпанії, а також авіакомпанія Air France та British Airways також пускають пасажирів у літак в порядку проходження вікон-центру. Розглянемо це питання більш детально. Запроваджено пять груп.

Тепер на вашому білеті можна помітити додаткові цифри та знаки. Позначатимуть вони не тільки ваш ряд і місце, але і пріоритет входу на літак. Звичайно, перші номерки завжди надаватимуться сім’ям з дітьми та інвалідам.

Групи 1 і 2 – привілейовані постійні клієнти (наприклад, сенатори) та пасажири з дорогими бізнес-квитками або Ecoflex, незалежно від зарезервованого місця,

3 група – пасажири, які мають місце біля вікна,

4 група – пасажири з сидінням посередині,

5 група – пасажири, з місцем по проходу,

Звичайно, сім’ї та пари не будуть розділені, бо вони матимуть однакову категорію в квитку!

Клієнт завжди має право на невелику сумку, для якої є спеціально відведене місце над сидінням. Як і за старими правилами, за кожен зареєстрований додатково багаж потрібні платити окрему суму.

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze