Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

Німецька компанія Stepstone перевірила, в яких галузях можуть працевлаштуватися молоді люди без освіти. Згідно висновкам , багато  трудових місць може чекати в галузі торгівлі та розповсюдження (дистрибуції). Для досягнення більш-менш правильних результатів, було проаналізовано 65 700 робочих місць на 17000 співробітників.

Звичайно, якщо переглянути заяви з пропозиціями на роботу, то в середньому тільки 2,8 % від усіх оголошень про роботу не потребують навіть базових знань.

В загальному, у Німеччині не так багато подібних місць для роботи. І це очевидно, проте є певні галузі, які чекають на молодих людей після закінчення будь-якої освіти. Наприклад, в сфері продаж (34,4%) та в ІТ-галузі (21,7%). В обох секторах працівники можуть виконувати свої обов’язки без спеціальних знань. Наприклад, багато керівників проектів – це люди, які не закінчили ІТ-дослідження, але мають інші цінні навички та кваліфікацію.

У найбільших німецьких містах лише незначна частка всіх пропозицій роботи, як правило, орієнтована на Керейнштайгер. У Кельні цей показник становить лише 2,2%, у Мюнхені 2,3%, а в Гамбурзі 2,6%. Тільки в Берліні, де особливо багато людей змінюють галузь, щоб працювати на розподіл, цей показник становив майже 3%.

Опитування також показує, що аж 41% респондентів незадоволені своєю нинішньою роботою. Це може бути пов’язано з обсягом завдань, організаційною структурою чи винагородою, а також зменшенням можливості поєднувати роботу з такими сферами життя, як здоров’я, сім’я чи спорт.

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze