Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

Офіси 40 найбільших міст отримали в середньому 3,62 з 5 зірок. Найкраще себе зарекомендували офіси в Білефельді, Бохумі та Фрайбурзі-ім-Брайсгау. Усі ці міста мають більше чотирьох зірок. Далі йдуть Аугсбург, Берлін і Кассель.

Менхенгладбах знову на останньому місці

У Менхенгладбаха все ще є великий потенціал для покращення! Місто в Північному Рейні-Вестфалії (NRW) отримує лише 2,4 зірки і вже п’ятий рік поспіль є містом з найгіршими офісами в Німеччині

Персонал описують як „вкрай недружній і поблажливий”. Один прохач сказав: „Незалежно від того, наскільки доброзичливою людина намагається бути на зустрічі, […] вона зустрічається з поглядами, які змушують її відчувати, що вона заважає”. Інша думка така: „Кожен візит призводить до іншого візиту, тому що завжди щось не працює належним чином. Якщо комусь потрібен документ, то краще планувати за півроку”.

Гіркою правдою є й те, що громадські організації в місті з населенням 260 000 мешканців навіть неодноразово звинувачували в расистській поведінці. Кельн (2,81 зірки), Дуйсбург (2,84 зірки) та Бонн (2,89 зірки) мають майже однаково низькі показники. Втім, громадські офіси сприймаються більш позитивно, ніж півроку тому, в 31 з 40 проаналізованих міст, хвалить Асоціація захисту прав споживачів.

Асоціація вимагає реакції

Але для голови правління Анжеліки Мензе це не привід для радості. „Є ще багато установ, які, очевидно, не аналізують і не реагують на критику, висловлену в інтернеті. У цьому відношенні державні адміністрації значно відстають від приватних постачальників послуг”.

„Наприклад, перукарня, яка має погані відгуки, повинна реагувати на критику, – каже він. „Інакше в якийсь момент буде важко переконати нових клієнтів підстригтися на рівні 2,4 зірки. Той факт, що часто неможливо зв’язатися з владою на місці, не повинен призводити до погіршення якості послуг”.

Джерело: bild

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze