Szukaj
Close this search box.
  • Polski
  • Українська

Організація парку розваг

Європа-парк надає інформацію щодо завантаженості та відвідуваності парку впродовж тижня в Інтернеті. Але треба звертати увагу на святкові дня, наприклад, як Великдень. Наступне питання,  як зрозуміти, до якого атракціону найліпше піти, щоб не чекати занадто довго?

На території парку знаходять інтерактивні табло, на яких видно, скільки часу доведеться чекати на той чи інший атракціон. Також доступний мобільний додаток, який дозволяє перевірити фактичний час очікування.

Весна чи літо?

Аналізуючи дані мобільного додатку «Wartezeiten.app» за 2022 рік найдовші черги були у суботу, де середній час очікування становив 15 хвилин. Тим, хто не хоче стояти в довгих чергах, варто піти в парк розваг у п’ятницю, коли час очікування, в середньому, становить 8 хвилин.

Європа-парк часто має особливий, тематичний декор у такі дні, як-от Хелловін, тож не дивно, що в жовтні черги набагато довші. Також у літній період, особливо серпень, доведеться чекати в чергах до 16 хвилин.

Найкращими місяцями для відвідування Європа-парку будуть зимові місяці. Якщо не хочеться чекати, то варто їхати в листопаді, грудні, січні та березні, тоді середній час очікування менше 8 хвилин. У березні чергу можна скоротити до 3 хвилин.

До цього атракціону черги найдовші

Однією з головних визначних пам’яток парку розваг є атракціон-гірка «Wodan Timburcoaster». Це дерев’яні американські гірки довжиною 1 кілометр, висотою 40 метрів і швидкістю до 100 км/год. Недарма черги до цього атракціону торік були найдовші. Середній час очікування становив майже 32 хвилини. Друга за часом очікування поїздка на американські гірки «Arthur», середня час очікування своєї черги 29 хвилин.

Нові американські гірки Voltron відкриються наступного року. Це буде захоплююче, але, як відомо, нові атракціони завжди збирають багато людей.

 

0 0 votes
Oceń artykuł
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
Zobacz wszystkie komentarze